B.U.R.G.E.R. Blog
B.U.R.G.E.R. Blog

Αγαπητέ επισκέπτη σ’ ευχαριστούμε που έκανες αυτό το κλικ στο blog μας. Αφού ολοκλήρωσες το γεύμα σου, το οποίο ελπίζουμε να απόλαυσες, ήρθε η ώρα να σου προσφέρουμε κι άλλη τροφή, αλλά αυτή τη φορά όχι για το στομάχι σου αλλά για το μυαλό σου.

Εδώ θα βρεις ένα ευρύ φάσμα άρθρων τα οποία είναι πλασμένα με εξαιρετικά συστατικά, βγαλμένα μέσα από την κοινωνία μας. Η ομάδα μας σου παρέχει μια εικόνα για όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή εκεί έξω και μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων.

Στόχος μας είναι να συζητάμε όλα εκείνα τα θέματα που μας αφορούν και να ξεκινήσουμε μια επικοινωνία σαν όλες εκείνες τις συζητήσεις που γίνονται στον δρόμο, αυτό που λέει άλλωστε το πρώτο συνθετικό του είδους μας -”STREET” food-.

Μας ενδιαφέρουν τα θέματα που ενδιαφέρουν και εσένα, γι’ αυτό δεν υπάρχει σωστό και λάθος, δεν υπάρχουν ταμπού. Θέλουμε τα απλά και τα καθημερινά ”συστατικά” της κοινωνίας για να γίνει πιο ”νόστιμη” και ίσως και πιο ”πικάντικη” η συνταγή που θα ετοιμάσουμε για το πνέυμα σου.

Εμείς λοιπόν ακολουθούμε τις δικές σου σκέψεις και τις αναδεικνύουμε σαν καλές πρώτες ύλες πριν ”σερβιριστούν στο τραπέζι”.

Γι’ αυτό εάν θέλεις και σ’ ενδιαφέρει αυτό το blog το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα απλό κλικ κάθε φορά που θα έχουμε στο ”μενού” ένα νέο άρθρο.

Περιμένουμε να ακούσουμε τις δικές σου σκέψεις και θέματα που θέλεις να βγουν προς τα έξω και να βρουν το κοινό τους.

Πώς απλά στείλε μας ένα mail ή πέρνα από το Meat Corner να σε ενημερώσουμε.

Bon appetit!!!

MeatCorner,
Parigoritras 7, Arta 471 00
+302681076679
Open: 05:00 pm – 11:00 pm

Κάντε την παραγγελία σας τώρα!